Volans Rowing's Ringvaart Regatta 2014 fondsenwerving

by Volans Rowing for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 955

About my fundraiser

Op 28 mei roeien Lenneke de Voogd en Arnoud Hummel de 100 km Ringvaart Regatta in hun Volans2. Omdat roeien een geweldige sport en deze wedstrijd een geweldige uitdaging is. Maar ook om aandacht te vragen voor het goede werk dat VUmc Cancer Center Amsterdam doet. We zijn geinspireerd door Setting Sail for CCA, de reis die Luc Overtoom in juli start voor dit prachtige doel. We hopen dat u een donatie doet en onze inzamelingsactie bekend maakt bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Doneren is gemakkelijk, wordt verwerkt door Alvarum en is 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Arnoud, Lenneke & Volans Rowing

News (1)

  • De eerste bijdragen zijn binnen, dank! Ondertussen zijn wij in weer en wind kilometers aan het maken om op 28 mei goed voorbereid aan de start te komen :-)

    Volans Rowing - 5/11/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!